Energi & Utbildning i Sverige AB erbjuder marknadsutbildningar i ett mycket eftersatt yrkesområde

Vi erbjuder sammanfattningsvis utbildningar inom allt som rör energi och inomhusmiljö i en fastighet. Vi har utbildningar och kurser inom energi, ventilation, värme, byggnadsteknik samt styr & regler.

Vi erbjuder färdiga utbildningar och skräddarsyr kurser inom nämnda teknikområden efter behov och önskningar från branschen.

Våra lokaler ligger strategiskt och centralt placerat 300 meter från Märsta station med bussar och SJ. Med bil ligger skolan endast 7 minuters bilväg från Arlanda, 20 minuter från Stockholm och 20 minuter från Uppsala.

Vi erbjuder allt från omfattande nioveckors energiutbildningar till endagarskurser. Den senaste tekniken genomsyrar våra kurser vilket är gynnsamt för alla, från unga till äldre. Vår energiutbildning ”Komplett energiutbildning” är validerad och godkänd vilket är unikt i jämförelse med andra utbildningar.

Saknar du teknisk utbildning är denna godkänd och ger erforderlig utbildning enligt Boverkets kravbild på energiexperter BFS 2016:15 CEX 5

Våra energiexpertkurser har i jämförelse med andra liknande kurser teori och praktik varvat för att du som studerande ska maximera din inlärning vilket ger mer valuta för pengarna. 

Du har som kursdeltagare dessutom support 1 månad efter din kurs är avslutad vilket är populärt då kunskaperna ska omsättas i praktiken.

”Vi massproducerar inte våra kurser utan är mån om att du som kursdeltagare ska få rätt att lära dig på det sätt som lämpar sig bäst för dig.”

Vårt mål är att erbjuda energi och miljökurser i toppklass till konkurrenskraftiga priser med mottot att alla ska lära sig som kommer till oss, oavsett om du är teoretiker eller praktiker, Vi massproducerar inte våra kurser utan är mån om att du som kursdeltagare ska få rätt att lära dig på det sätt som lämpar sig bäst för dig. Vår pedagogiska syn och medvetenhet att alla lär bäst på olika sätt gör att vi erbjuder inlärning med en stor bredd på verktyg med slående resultat.

Vi samarbetetar med Högskolan i Gälve. Studiematerialet är tillgängligt via dator, smartphones, surfplattor o.dyl. Om du går någon av våra distansutbildningar har du alltid full support under dina hemstudier.

Undervisande lärare är givetvis pedagogiskt utbildade och innehar alltid högsta behörighet i de ämnen de undervisar i!

Referenser

ÅF-Infrastructure AB
SFV Statens Fastighetsverk
Svenska kyrkan
Räddningsverket
Besiktningsgruppen
Kristallen

MSB myndigheten
Schneider Electric Sverige
Ansvarsbesiktningar
WSP Systems
Specialfastigheter AB
Bravida

Trygghetsrådet
Trygghetsstiftelsen
HSB
Umia
Ingenjörsgruppen Ståhlkloo AB
AB Hedemorabostäder

Anticimex AB
Caverion (fd. YIT)
Ventilation &
Sotningstjänst Åke Huss AB

m.fl

Utvärderingar

”Tack för den bästa kurs jag varit på”

”Hos Energiutbildning lärde jag mig verkligen att praktiskt räkna på olika lösningar och förbättringar vid energieffektiviserande åtgärder. Utbildningen hade högre nivå än jag förväntat mig, vilket givetvis är mycket positivt. Kursen var väl upplagd, jag har fått med mig mycket kunskap som gör att jag kommer att kunna arbeta på ett bra sätt. Detta är den bästa kurs jag varit på rent kunskapsmässigt! Tack för det!”
Kent Enoksson, Gnosjö-Värnamo Sotning & Ventilationsrensning

”10 poäng av 10!”

”Kursen OVK var helt fantastisk och innehåller mycket information som ALLA besiktningsmän behöver! Jag vill varmt rekommendera kursen för andra som verkligen vill lära sig. 10 poäng av 10!”
Tillsynsman Qais Al-Falahi från Bygglov, Stadsbyggnad vid Örebro kommun  Tfn: 019-21 13 48