Marknadsledande distansutbildningar sedan starten 2008

Om oss

Vilka är vi och varför ska du välja oss som utbildningspartner?

Välkommen till Energi & Utbildning i Sverige. Vi är marknadsledande på distanskurser inom energi och inomhusmiljö. Sedan starten 2008 har över 1500 nöjda elever gått våra kurser. Våra kunder är både fristående konsulter, privata företag och offentlig sektor.

Våra kurser ligger alltid i framkant och är därmed alltid uppdaterade i linje med nya direktiv. Du kan vara säker på att den utbildning vi erbjuder är det senaste inom området. Hos oss ger vi våra elever en upplevelse utöver det vanliga med god pedagogik för olika inlärningsstilar, kvalitativt innehåll och goda resultat. För att skapa bästa möjliga distansupplevelse erbjuder vi individuell support vid behov. Vi vill bidra till att våra elever ska omvandla kunskap till praktik och är noga med att du ska bli godkänd vid certifieringsprovet. Detta uppskattas mycket av våra elever.

Vi har nu arbetat med distansutbildning inom energi och inomhusmiljö i 12 år. Detta gör oss unika inom branschen.

Vem är vår grundare och utbildningsledare Richard?

2008 grundade Richard Lindwall företaget med missionen att demokratisera kvalitativ utbildning inom energi och inomhusmiljö. Han brinner för vår miljö och vill sprida budskapet om hur vi med hjälp av energieffektivisering och förbättrad inomhusmiljö kan minska vår miljöpåverkan.

“Om man använder grejerna rätt kan man göra besparingar på upp till 40% utan nämnvärda investeringar och samtidigt förbättra miljön.”
– Richard Lindwall

Med 25 års erfarenhet inom branschen har Richard en bred kunskapsbas och även praktisk erfarenhet. Han har ingenjörsexamen inom energi och miljöteknik och har läst kurser inom både el och pedagogik samt certifierad energiexpert och sakkunnig funktionskontrollant (OVK).

Han började sin karriär inom branschen 1996 som VD för Nordisk Energi & Klimatteknik och arbetade med kompletta energientreprenader mot fastigheter. Richard arbetade sedan som en av två energispecialister på Statens Fastighetsverk , med energi och klimatoptimering av Sveriges kulturhistoriska byggnader.

För att lyfta några övriga meriter så sitter Richard med i Energieffektiviseringsföretagens expertpanel och blev 2017 utsedd till Årets Visselpipa av Transparency International för att ha bidragit till att allvarlig korruption inom Statens Fastighetsverk kunde komma fram i ljuset.

”Richard Lindwall tillhör de mest kunniga konsulter och utbildare inom energieffektivisering av byggnader. Många pratar om behovet av energieffektivisering men alltför lite händer. Richard får saker att hända och levererar kloka och oftast enkla, kostnadseffektiva åtgärder som löser såväl långvariga inomhusmiljöproblem som höga energikostnader.”
– Mikael Gustavsson, Energieffektiviseringsföretagen  

Vi på Energi & Utbildning i Sverige arbetar idag efter samma mission som Richard startade med 2008 och hoppas att du vill vara en del av vår resa!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!


Tfn:
08 – 588 00 130

Mail: mail@energiutbildning.se

Adress: Stationsgatan 25 19542 Märsta